Audio Al Quran Beserta Terjemahan

Listen to Quran

04 Disember 2010

1999


Mereka menafsirkan segala sesuatu menurut rencana-rencana pendirian satu pemerintahan. Walaupun begitu, kalangan agama Kristian lainnya mempunyai pertentangan, bahkan menolak penafsiran kaum iluminati atau agama Kristian Jehovah yang menurutnya tidak berdasar atau bersifat subjektif:

Buku Novus Ordo Seclorum yang dikarang Adam Weishaupt selesai dikarang pada tarikh 1 Mei 1776 dan juga menjadi tarikh perayaan lahirnya Komunis, yang mereka anggap telah diberkati Tuhan. Terbukti bahawa komponen bilangan dari tarikh bulan dan tahun tersebut secara sengaja mengandungi the Beast 666.

Bagi kaum Iluminati segala sesuatu yang ada di muka bumi ini selalu saling berkaitan dan mempunyai makna terhadap ajaran Iblis atau Lucifer, dan the Beast 666. Tidak ada satu kegiatan pun kecuali rencana daripada "kebangkitan" dari Lucifer sebagai utusan dari kosmik Kristianisasi yang di pimpin oleh Tuhan Jehovah. Setiap warga dunia mesti menjadi saksi Jehovah, bersatu dalam satu kehidupan, cinta, dan kebebasan (life, love, and liberty).

Tahun 1999 merupakan "tahun syaitan". Pada tahun tersebut, kerosakan dan huru-hara akan timbul dari belahan bumi bahagian timur Bila 1999 dibaca dari kanan ke kiri maka menjadi 666 dan 1.20 Mereka meramalkan bahawa tahun 1999 bererti tahun kekuasaan the Beast 666 yang berusaha untuk menegakkan "satu kekuasaan" (uno universum) dan sekaligus sebagai jambatan untuk menuju tahun kembalinya: kekuasaan Israel di muka bumi, Kerajaan Jehovah dan berdirinya menara Bible, serta berkuasanya Kerajaan Namrud (Nimrod) yang menunjukkan awal dari kerajaan matahari yang cemerlang.

Akan bersambung pada tajuk baru,  Bab 1 : G. Lembaga Kewangan (The Finance and Funds), insyaAllah ....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Al Quran

Panduan dan Petunjuk Utama Bagi Orang-Orang Yang Beriman

Mengenai Saya

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
aku, insan kerdil yang selalu berdosa. namun aku sentiasa mengharapkan keampunan dan keredhaan Allah .... Saya berketurunan Jawa tapi bukan PTI yaaa... saya lahir dan dibesarkan di Malaysia ....